Spatiator
   
FĂLTICENI ORAŞ ADMINISTRAŢIE SERVICII DEZVOLTARE CULTURĂ Servicii Electronice Monitorul Oficial Local


FORUMUL MUNICIPIULUI FALTICENI


Aveti un mesaj sau o tema de discutie?Nu v-ati inregistrat inca? Este gratis!


Respectarea normelor de conduita etica si morala este OBLIGATORIE!
Nu ezitati sa puneti aici intrebarile si sugestiile dumneavoastra in legatura cu
Municipiul Falticeni si serviciile Primariei!

De la Subiect: Comunicarea dintre cetatean si administratia publica locala
ionutbaldazar
Novice


plasat 2004-01-15 09:23:56
Buna ziua! pagina arata superbine dar renuntati va rog la verdele din scrolbarruri. Acum sa imi exprim si eu mica mea problema: In curtea internatului liceului Textil se afla un buncar de gunoi. Nimic interesant pana aici. Problema este ca cu greu se poate defini in timpul verii si chiar in timpul verii locatia acestuia. In principiu se afla o cutie metalica care vine deseori sparta si este postata in fata gardului curtii casei mele. Caini vagabonzi aflati in curtea une vecine si nu exclud vecina, intra deseori in ghena si scocorasc dupa diverse lucruri pe care le considera interesante. Nu m-ar deranja doar ca uita sa puna mizeria facuta la loc in ghena(lipsa de educatie-consider eu). Tot ce vrea eu sa va rog este mutarea cu 50m a ghenei, buncarului mai la stanga in spatele movilei de nisip, respectiv in fata grajdurilor si imprejmuirea acesteia. Cu stima si inalta consideratie, Ionut
gic
Novice


plasat 2004-01-25 23:17:08
De cind am accesat acest site nu am vazut si eu o poza cu orasul.Va rog sa luati masuri!!!!!!
mese
Novice


plasat 2004-01-27 20:46:03
Buna ziua! Daca tot a pomenit cineva de poze, ar fi frumos sa puneti cat mai multe cu Falticeniul vechi si sa specificati locatia. (numele strazii) va multumesc
miron
Novice


plasat 2004-01-28 16:12:34
asa cum am spus, in aceasta varianta nu exista comunicare am postat trei mesaje pe data de 27 si nu se regasesc in forum. Presupun ca nu va intereseaza opiniile vizitatorilor, permiteti sa apara numai ce va convine, probabil sunteti invatati numai cu laudele
Administrator
Administrator


plasat 2004-01-29 21:53:21
In cel mult doua zile lucratoare de la primire, daca nu incalca regulile forumului, mesajul dumneavoastra va fi afisat! Dupa cum bine stiti, ati mai trimis un mesaj vid si un mesaj care nu era conform subiectului de care l-ati atasat!
Va multumim si va asteptam cu cat mai multe mesaje!

Administrator
Administrator


plasat 2004-01-29 21:59:40
Exista poze cu orasul vechi.Le veţi vedea daca in meniu selectati ORAS, DATE ISTORICE ori accesati direct pagina http://www.falticeni.ro/date_istorice.php. Pe viitor vom adauga o descriere a fiecarei poze. Va multumim!
Administrator
Administrator


plasat 2004-01-29 22:06:31
Poze cu orasul exista pe prima pagina (optiunea HOME din meniu) si in \"Date Istorice\" din submeniul ORAS. Le puteti vedea si daca mergeti la http://www.falticeni.ro/date_istorice.php. Va multumim si va asteptam si cu alte probleme ori sugestii!
miron
Novice


plasat 2004-02-03 15:59:49
ce spui dle?!! vizitatorii nu pot propune teme pentru discutii? atunci de ce ne mai cereti parerea? cred ca ar fi de un real interes un subiect in forum cum ar fi nerespectarea respectate prevederile codului fiscal privitor la plata impozitelor si taxelor!!!!! NU AVETI INTERESUL!!!!!!!
Administrator
Administrator


plasat 2004-02-04 17:35:01
Pentru a propune o tema de discutie, apasati in fereastra din stanga, pe \"Introduceti un mesaj nou\".
Veti putea, astfel, trimite un mesaj nou cu o noua tema de discutie!
Dupa cum vad, tema acestui fir de discutie este propusa chiar de dumneavoastra, deci cunoasteti deja procedura.
Va asteptam cu noi teme de discutie, inclusiv cea cu impozitele si taxele.

xlvasi
Novice


plasat 2004-02-13 19:19:50
..Buna ziua..! sincer, m-a incantat initiativa locala in a face un site care sa reprezinte orasul Falticeni dar, precum vi s-a mai atras atentia, site-ul contine fotografii putine si as mai adauga eu, date generale putine. Inteleg faptul ca principalul scop este sa promoveze \"comunicarea dintre administratia publica locala si cetatean insa, trebuie sa tineti cont ca, media de varsta a \"cetatenilor\" de acceseaza aceasta pagina este sub 25 de ani, si nu putini sunt acei care isi doresc sa afle mai multe date de ordin general despre oras. In aceasta privinta v-as putea ajuta...poate si pentru ca am sustinut anul trecut ca lucrare de licenta \"Falticeni- studiu complex\" precum si ca disertatie, anul acesta \"Bazinuh hidrografic somuzul Mic- studiu complex\". imi amintesc chiar ca anul trecut acest site era in constructie.. are o interfata dragutza.... (dar si mai dragutz ar fi daca ati renuntza la verdele acesta..e adevarat.. o fi culoarea cea mai recomandata de medici pentru persoanele stresate); as pleda pentru un bleu deschis. aaaa...si inca ceva... daca sunteti programatori adevarati...ati putea pune un script... care sa mareasca sau sa micsoreze fontul caracterelor pe de display.. ( nu de alta.. dar poate.. repet..poate .. mai citesc si persoane cu dioptrii)... va recomand www.dynamicdrive.com.. acolo cu siguranta ca veti gasi scriptul de care va vorbesc.. pana la o proxima data viitoare ... va salut si... va multumesc pentru amabilitatea de a-mi acorda cateva minute din timpul dumneavoastra..
xlvasi
Novice


plasat 2004-02-17 10:26:22
buna ziua!... este a doua oara cand va scriu si, recunosc, prima data am fost mai dur cu remarcile la adresa acestui site. acum insa nu pot sa raman indiferent, ca geograf, la ceea ce ati scris dumneavoastra despre Falticeni din punct de vedere geografic.In primul si in primul rand temperatura medie anuala nu are cum sa fie de 18 grade...cand cea mai calduroasa zona de la noi abia depaseste 11 grade... daca ar fi fost asa... probabil eram mai norocosi...macar pe perioada iernii. asdar, temperatura medie anuala este DOAR de 8 grade celsius. apoi.. precipitatiile daca ar fi fost de 480 mm (si cu temperatura de mai sus) ..eram in pliona zona subtropicala...si probabil supravietuiau si palmierii lui Agaton. precipitatiile depasesc chiar 640 mm anual. in fine daca voi mai avea timp...va voi mai scrie... totusi.. greselile de mai sus sunt... hmm... destul de mari. acelasi
miron
Novice


plasat 2004-02-20 12:21:24
Sunt 4 teme si nu vad unde pot propune tema TAXE SI IMPIZIZTE!!!!!!!!!!!!
gic
Novice


plasat 2004-02-20 21:47:03
Se pare ca nu realizati ca sunteti in 2004.Pe mine nu ma intereseaza foto. din 1900 toamna ci as vrea ceva foto.actuale ptr a vedea cum mai este orasul.Multumesc.
Administrator
Administrator


plasat 2004-02-21 18:50:48
Am introdus tema \"Impozite si taxe locale\". O puteti accesa in FORUM in partea din stanga jos selectand-o din lista combo si apasand butonul \"schimba\". Va multumim si asteptam in continuare mesajele dumneavoastra pe orice tema doriti!
Administrator
Administrator


plasat 2004-02-21 19:05:45
Temperatura o vom schimba...
Acum este azuriu in loc de verde...
Apreciem si va felicitam pentru amabilitatea dumneavoastra!
Daca sunteti utilizator adevarat (nu neaparat programator), ati putea observa, printre alte optiuni ale meniului Accesibility din sistemele de operare Windows 98 -> XP, Magnify Tool pentru marirea oricarei parti de pe ecran. Daca nu o gasiti in meniul Accesibility, va recomand instalarea acestei optiuni din kit-ul Windows, Accesibility Options, Magnifier Tool.
Va multumim si va asteptam in continuare opiniile dumneavoastra!

Administrator
Administrator


plasat 2004-02-21 19:09:05
Vom face modificarile ce se impun. Va multumim pentru informatie!
miron
Novice


plasat 2004-02-24 16:32:56
acum da, intradevar DE CE NU SE APLICA FACILITATILE LA PLATA IMPOZITELOR PTR. PERSOANELE CU HANDICAP SI NU NUMAI!!!! CONFORM LEGILOR ROMANIEIA!!!!!!!!!! LE CUNOASTETI !!!!!!!!!
Administrator
Administrator


plasat 2004-02-24 18:18:49
Se lucreaza deja la un pachet de poze care va fi pus pe site. Acest pachet va contine atat Falticeniul anului 2004 cat si poze mai vechi. Va multumim!
Administrator
Administrator


plasat 2004-02-24 19:33:52
In cadrul Primariei municipiului Falticeni, la plata impozitelor si taxelor se aplica toate facilitatile legiferate de Codul Fiscal aparut in 2003 si de Normele Metodologice de aplicare a Codului Fiscal.
Administrator
Administrator


plasat 2004-02-24 19:41:11
Va rugam sa puneti intrebarile privind impozitele si taxele locale la tema respectiva si, cand introduceti un mesaj nou, sa-i atribuiti si un subiect. Prezentul fir de discutie are un subiect vid. In mod normal mesajele cu subiectul vid nu se iau in calcul. Ne rezervam dreptul de a atribui un subiect acestui fir de discutie pentru o claritate si o transparenta sporita.Va multumim!
ionutbaldazar
Novice


plasat 2004-03-03 04:19:28
Daca imi aduc bine aminte, titlul forumului este \"Comunicarea dintre cetateni si administratia publica locala\". Mia trimis si mie Constantinescu o scrisoare odata si mia zis: FRATE, de azi esti cetatean al Romaniei. O conditie am indeplinit. Ce conditii mai trebuie indeplinite? Ok, cainii tot acolo sunt. promit sa va fac poze cu orasul falticeni, adevarata fata. pana la urma oare chiar merita 20 de elevi sa aiba propriul buncar? sa fim seriosi. Oare cand o sa invete si romanii sa fie oameni? Ce ar fi sa incepem prin a face curat si sa nu asteptam \"CURATENIA de primavara?\" Falticeni, orasul florilor:) Poate orasul cainilor vagabonzi si a buncarelor sparte... Cu stima si inalta consideratie al dumneavoastra, cetatean ION
gic
Novice


plasat 2004-03-24 00:18:00
Se fac aproape 2 luni de cind am vb si de cind ati promis ca o sa vedem si poze actualizate cu orasul.
Administrator
Administrator


plasat 2004-03-27 20:38:43
In cateva zile veti avea o surpriza in imagini. Va putem spune doar ca a meritat si merita asteptarea.
Administrator
Administrator


plasat 2004-03-27 20:54:48
Problema dumneavoastra a fost comunicata compartimentului corespunzator din cadrul aparatului propriu al Consiliului Local Falticeni. Incercati totusi sa va adresati direct operatorului serviciului public de salubrizare - S.C. GOSCOM S.A. - al carui contract de concesiune a fost renegociat. Acesta gestioneaza buncarele, colecteaza si depoziteaza gunoiul menajer.
Mito
Novice


plasat 2004-04-15 13:52:38
Salut! In primul rand am sa laud initiativa de a realiza un site al orasului Falticeni. Site-ul este realizat destul de bine si observ ca este in continua imbunatatire. Felicitari echipei care se acupa de site. Cand voi avea propuneri si idei pentru site le voi trimite administratorului acestuia. Acum va propun o solutie pentru imbunatatirea sigurantei cetatenilor in zona Maior Ioan, in fata magazinelor de la parterul blocului 3. Concret: montarea unor bare, tevi (gardut sau grilaj) de genul celor de la intrarea pe faleza (zona dinspre primarie), sau mai estetice, care sa impiedice accesul autovehicolelor care aprovizioneaza magazinele, pe trotuarul din fata acestora. Accesul este posibil si prin spatele magazinelor (cum se si realiza acum cativa ani). Ideea amplasarii cosurilor de gunoi in oras este buna. Ar trebui mai multe si prin alte zone. Va multumesc.
Administrator
Administrator


plasat 2004-04-21 17:56:43
Solicitarea dumneavoastra a fost transmisa compartimentului corespunzator. Vi se va raspunde curand tot pe calea Forumului.
Va multumim pentru aprecieri si ne cerem scuze pentru intarziere. De obicei raspundem in maximum doua zile.

gic
Novice


plasat 2004-04-22 23:52:39
Buna ziua! Acu un an si ceva la intrare in oras dinspre Roman au inceput lucrarile la niste blocuri ANL(o actiune de LAUDAT) insa odata cu terminarea acestor cladiri intreaga zona ce imprejmuieste blocurile arata foarte urit(adica toate materialele care au ramas au fost lasate in mormane pe linga blocuri ).As dori(si cred ca vorbesc in numele tuturor locatarilor din acel cartier) sa se ia o masura in aceasta privinta pentru ca acum cartierul arata foarte urit.Va multumesc.
Adrian
Novice


plasat 2004-07-17 00:10:21
Un baiat face redirectionarea de la site-ul acesta nu e frumos din partea lui. Ar trebui sa luati masuri. Daca nu aveti de gand sa luati masuri de securitate nu este bine. Va rog faceti ceva. Daca doriti mai multe informatii contactati-ma pe adresa de mail dan_andu@yahoo.com. Si oferiti-mi detalii asupra acestui fapt daca este bine ca alti oameni sa foloseasca acest site. Si poate sa si castige dupa munca acelor oameni care s-au chinuit sa munceasca si sa construiasca acest site cu o grafica excelenta. Sa stiti ca sunt un tip in domeniu deoarece lucrez cam de vreo 2 ani la site-uri astept un raspuns referitor la aceasta problema REDIRECTIONAREA DE SITE SI CASTIGAREA UNOR BANI DE PE SPATELE ALTORA
BD
Novice


plasat 2004-08-30 21:07:11
Am revenit in Falticeni dupa o absenta de peste 25 de ani,plin de dor si emotii. Desi orasul e mult schimbat ,peste tot se simte grija falticinenilor de-a pastra atmosfera calda si patriarhala a orasului.Noul se imbina cu vechiul intr-o armonie fericita ! Minunata idee de-a transforma str. Republicii intr-un \"Corso\" al orasului,cu vechii pomi si straturile de flori ! Multumesc ,pe aceasta cale ,vechiului si bunului meu prieten si coleg ,Dan Baldazar,pt ca m-a insotit si m-a calauzit in scurta mea vizita in Falticeni. Multumesc si d-nei prof. Gafencu pt m-a facut ,intr-un mod atat de placut,sa-mi amintesc de anii liceului. Va doresc tuturor numai bine ! Benu David-Ierusalim
abdul
Novice


plasat 2004-09-20 14:16:37
vreau shi eu un exemplar la o editura falticeneana pt colectie... nu conteaza de acum cat timp! va rog raspundetzi!
xlvasi
Novice


plasat 2004-09-29 14:29:04
....Sunt un falticenean prin excelenta si ma mira faptul ca de mai bine de jumatate de an nimeni nu a mai postat un mesaj aici. Ce e drept, in trecut am mai incercat sa ma loghez dar forumul nu era functional, acum bucurandu-ma insa de contrariu. Va multumesc pentru faptul ca ati \"actualizat\" unele date despre oras, ce frumos ar fi daca si problemele de zi cu zi le-ati putea rezolva atat de elegant! Este totusi un forum, si din cei 30 de mii de locuitori (sau, ma rog) cat are Falticeniul, macar 10 % ar trebui totusi sa dea o dovada de solidaritate daca nu de interes pentru acest site. In fond asta ii este si utilitatea, mai multa transparenta de orice natura intre cei care ne conduc *(asa cum ne conduc) si contribuabilul obisnuit si chiar promovarea orasului. Cum insa tineretul e ocupat cu chatul pe irc, presupun ca e greu macar sa se posteze o sugestie... Este totusi un site. Lumea afla despre NOI.... si credeti-ma putina lume din Bucuresti, sa zicem, fie si din randurile intelectualitatii, stie despre FALTICENI. Si e totusi un orasel care a dat pe locul 3 cele mai multe personalitati ale tarii... Putina solidaritate falticeneni!!! E pacat.....
Maverickthird
Novice


plasat 2004-10-06 07:34:54
Initiativa pornita cu acest forum e laudabila, dar se pare ca sunt cateva probleme de ordin tehnic. In primul rand, imi apare un mesaj de genul : \" Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted at (null):0 (tried to allocate 182438588 bytes) in /var/www/html/falticeni/forum/univ.php on line 66 \", care nu ma lasa sa vad si restul temelor si discutiilor de pe acest forum. Sper ca aceasta problema sa fie rezolvata intr-un timp scurt. Un site cu script-uri php ( si nu numai ) ar fi : \"www.programmersheaven.com\". O alta minora problema apare la login. Cred ca in loc de \" Nume\" sa fie trecut \"Nickname\". Poate crea confuzie, mai ales pentru persoanele care nu sunt obisnuite cu astfel de discutii \"on-line\". In rest, multa bafta si tineti-o tot asa......
cristi
Novice


plasat 2004-12-07 15:10:40
Va rog sa-mi spuneti codul vechi al municipiului Falticeni. Va multumesc.
iubitzel29
Novice


plasat 2007-02-12 11:10:10
Care aveti mai oameni buni poze cu gara din Faltceni,ca vreau sa fac Dolhasca - Falticeni intr-un joc care simuleaza trenurile,si imi trebuie niste poze cu gara...Deci cine are si vrea sa mi le dea si mie sa ma contacteze pe iubitzel29@yahoo.com.Eventual cine vrea sa faca poze tot acolo ma gaseste.
fiore
Novice


plasat 2007-04-20 18:04:24
De ce pe strada Aleea Teilor nu exista becuri pana la capatul strazii?
De la Subiect: Comunicarea dintre cetatean si administratia publica locala