Spatiator
   
FĂLTICENI ORAŞ ADMINISTRAŢIE SERVICII DEZVOLTARE CULTURĂ Servicii Electronice Monitorul Oficial Local


MUNICIPIUL FALTICENIAnunt referitor la elaborarea unui proiect de act normativ

In conformitate cu dispozitiile Legii 52/2003, privind transparenta decizionala, astazi, 20 decembrie 2018, s-a procedat la publicarea variantei consultative a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urban─â a Municipiului F─âlticeni orizont 2030, in vederea aducerii sale la cunostinta publicului.
Varianta consultativa a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urban─â a Municipiului F─âlticeni orizont 2030 a fost publicata pe pagina web falticeni.ro si la sediul Primariei Falticeni in data de 20.12.2018.
In perioada 20-31 decembrie 2018, persoanele sau organizatiile interesate pot transmite in scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice, pe adresa postala: Primaria Municipiului Falticeni, str. Republicii nr. 13, sau pe adresa de email falticeni@falticeni.ro.


Strategia Integrat─â de Dezvoltare Urban─â a Municipiului F─âlticeni orizont 2030 - varianta consultativaAdministraţia publică fălticeneană este permanent preocupată de rezolvarea problemelor urbei într-o manieră echitabilă, competentă şi eficientă. În acest scop, face eforturi pentru a oferi fiecărui cetăţean şansa împlinirii personale şi profesionale, pentru dezvoltarea mediului social, natural, economic al municipiului şi promovarea ştiinţei, culturii, artei, creativităţii, mijloacelor de divertisment.

 
 
  Primăria Municipiului Fălticeni - Compartiment Informatica / mass-media